Generalforsamling 2015

Ved generalforsamlingen i Investeringsforeningen Strategi Invest den 23. marts 2015 kunne bestyrelsesformand Hans Lindum Møller fortælle, at Strategi Invest, som blev introduceret i 2011, fik et samlet resultat på 30,5 mio. kr. i 2014. Afdeling Aktier opnåede et afkast på 17,2 %, mens afdeling Obligationer opnåede et afkast på 2,07 %.

Efter formandens beretning redegjorde direktør Eskild Bak Kristensen for regnskabstallene i årsrapporten.

Generalforsamlingen godkendte foreningens årsrapport og de foreslåede udbytteprocenter. Investeringsforeningen Strategi Invest udbetaler derfor 25,3 mio. kr. i udbytte til investorerne.

Generalforsamlingen vedtog at sælge foreningens aktier i Sydinvest Administration A/S til Sydbank. Sydinvest Administration A/S er foreningens administrationsselskab og vil fortsat være det efter salget af aktierne. Såfremt Finanstilsynet godkender aktieoverdragelsen, vil Sydbank herefter eje administrationsselskabet. Det blev oplyst, at Sydbank har tilkendegivet, at prisen og kvaliteten af administrationsselskabets ydelser til foreningen fortsat vil være konkurrencedygtige i forhold til de væsentligste konkurrenter på det danske marked efter Sydbanks køb af selskabet.

Generalforsamlingen besluttede endvidere, at aldersgrænsen for bestyrelsesmedlemmerne ændres til 70 år, og at formuleringen af valgperioden for bestyrelsesmedlemmer ændres.

Valg til bestyrelsen

På generalforsamlingen var direktør Niels Therkelsen, direktør Peter Jørgensen og lektor Linda Sandris Larsen på valg. Alle blev genvalgt.

Valg af revisor

Deloitte blev genvalgt som investeringsforeningens revisor.

Yderligere information fås hos direktør Eskild Bak Kristensen på telefon nr. 74 37 33 10