Ekstraordinær generalforsamling

Der indkaldes herved til ekstraordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Strategi Invest, mandag den 16. november 2015 kl. 10.00. Generalforsamlingen afholdes på Peberlyk 4, 6200 Aabenraa.

Dagsorden

Forslag fremsat af bestyrelsen:

1) Afdeling Obligationer ændrer navn til ”Stabil” og investeringsprofilen ændres. Vedtægternes § 6, stk. 1 ændres til:

”Stabil”

Afdelingen investerer globalt i aktier, obligationer og kollektive investerings ordninger.

Afdelingen:

1. er denomineret i danske kroner

2. kan investere i finansielle instrumenter optaget til handel på markeder, der er godkendt af Finanstilsynet, eller af foreningen vurderes at leve op til Finanstilsynets retningslinjer jf. bilag 1.

3. kan investere over 35 % af sin formue i værdipapirer eller pengemarkedsinstrumenter, udstedt eller garanteret af den danske stat.

4. kan indskyde midler i et kreditinstitut i henhold til bestemmelserne i lov om investeringsforeninger m.v.

5. kan investere i andele i andre foreninger, afdelinger eller investeringsinstitutter.

6. kan inden for sit investeringsområde investere indtil 10 % af sin formue i andre værdipapirer eller pengemarkedsinstrumenter.

7. er udloddende.

8. er bevisudstedende

9. kan anvende afledte finansielle instrumenter på dækket og ikke-dækket basis.

10. opfylder de i aktieavancebeskatningslovens § 22, stk. 2, angivne rammer for investering i fordringer m.v.”

2) I vedtægternes § 6, stk. 2 om afdeling Aktier udgår ”11. kan uanset sit investeringsområde investere i aktier udstedt af Sydinvest Administration A/S.”

3) Bestyrelsen bemyndiges til at foretage sådanne ændringer i foreningens vedtægter, som måtte blive påkrævet af offentlige myndigheder, herunder Finanstilsynet, som betingelse for godkendelse af det vedtagne.

4) Eventuelt.

Stemmeret og dagsorden

Ethvert medlem af foreningen har ret til at deltage i generalforsamlingen, såfremt vedkommende senest 5 bankdage forinden har bestilt adgangskort efter forevisning af dokumentation for besiddelse af andele i foreningen. Stemmeret kan kun udøves for de andele, som en uge før generalforsamlingen er noteret på vedkommende medlems navn i foreningens bøger. Adgangskort bliver fremsendt mellem tre og seks dage forud for generalforsamlingen.

Dagsorden og fuldstændigt forslag til vedtægtsændringer vil være fremlagt på foreningens kontor til eftersyn for medlemmerne senest 8 dage før generalforsamlingen.

Bestilling af adgangskort

Adgangskort kan bestilles ved henvendelse til Sydinvest Administration A/S.